Congres over Horizontaal Toezicht in de GGZ

Op 1 oktober 2019 organiseren GGZ Nederland en ZN het congres ‘In control met Horizontaal Toezicht’. Gedurende het congres maken deelnemers niet alleen kennis met Horizontaal Toezicht en de bijbehorende producten, maar komen ook praktijkvoorbeelden van GGZ-instellingen en zorgverzekeraars, risicomanagement en soft controls aan bod.

Er is een informatief congresprogramma samengesteld. In de ochtend zijn er bijdragen van onder andere André Rouvoet (voorzitter Zorgverzekeraars Nederland) en Jacobine Geel (Voorzitter GGZ Nederland) en diverse andere bestuurders.

Tijdens het middagprogramma zijn er diverse workshops waarin deelnemers kennis kunnen maken met de ontwikkelde Horizontaal Toezicht producten, worden ervaringen vanuit de praktijk gedeeld en komen deelnemers meer te weten over de verschillende rollen en uitdagingen binnen een Horizontaal Toezicht traject. Ook zijn er uitstapjes naar de ziekenhuizen en het sociaal domein.

Voor meer informatie zie het bericht op de themawebsite van Horizontaal Toezicht in de GGZ of de speciale congreswebsite.