Definitieve inschrijving 4-daagse opleiding Horizontaal Toezicht Zorg!

Het landelijk platform Horizontaal Toezicht Zorg en VUmc Academie presenteren een uniek scholingsaanbod Horizontaal Toezicht Zorg, ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen VUmc Academie en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Nederlandse Federatie van UMC’s (NFU). Kennis en ‘best practices’ vanuit ziekenhuizen en zorgverzekeraars worden gecombineerd met de onderwijskundige kwaliteiten van VUmc Academie.

Aangeboden wordt een 4-daagse opleiding en een 1-daagse introductiecursus. De definitieve inschrijving van de 4-daagse opleiding is geopend! Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus schrijf u snel in!

4-daagse opleiding

De 4-daagse opleiding richt zich op professionals van zorgverzekeraars (zoals projectmanagers, programmamanagers, reviewleiders en controlepecialisten) en professionals van ziekenhuizen & UMC’s (zoals medewerkers van de afdelingen Zorgcontrol, Zorgadministratie, Planning & Control en Projectmanagers, Programmamanagers en interne Accountants/Auditors).

Er is een fantastisch programma samengesteld, waarin u meegenomen wordt in alle elementen van Horizontaal Toezicht. Ook leert u de ontwikkelde producten toepassen binnen uw eigen organisatie. Er wordt in deze opleiding gebruik gemaakt van het principe van Team Based Learning. Dit is een werkvorm waarin leren plaatsvindt aan de hand van echte casuïstiek in kleine groepen. Hierdoor krijgen de doelgroepen inzicht in elkaars werkzaamheden, zodat het leerrendement groot is.

Deze 4-daagse opleiding wordt gegeven op maandag 16 april, maandag 14 mei, donderdag 31 mei (incl. avondprogramma) en vrijdag 1 juni 2018.

Deze 4-daagse opleiding is geaccrediteerd bij de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) voor 26 PE-punten.

Meer informatie vindt u hier.

1-daagse opleiding

De 1-daagse opleiding richt zich op directeuren/managers van zorgverzekeraars (zoals van de afdelingen controle, zorginkoop, beleid en interne audit/verantwoording) en op directeuren/managers van ziekenhuizen & UMC’s (zoals van de afdelingen financiën, zorgcontrol, zorgadministratie, planning & control, decentraal management en artsen met managementtaken).

Voor de 1-daagse opleiding kunt u zich hier alvast inschrijven via de voorinschrijving. Deze 1-daagse opleiding wordt gegeven op vrijdag 25 mei.