Implementatiesessies HT-Tooling

Op 15 april en 21 april aanstaande organiseert Qontrol-it een 2-tal implementatiesessies RollerQoaster. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. U kunt zich aanmelden via deze link: https://lnkd.in/gipTrgb of door een mail te sturen naar implementatie@qontrol-it.nl.

Tijd om in te stappen!

Bent u een ziekenhuis of GGZ-instelling en maakt u nog geen gebruik van RollerQoaster als HT-Tooling? Dan is dit het moment om daar verandering in aan te brengen! Met de HT-Tooling bent u namelijk in staat Horizontaal Toezicht in de Zorg in te richten conform de landelijke producten. RollerQoaster geeft u een duidelijke structuur en neemt u stapt voor stap mee in de implementatie van Horizontaal Toezicht. Met de meekijkfunctie geeft u uw representerende zorgverzekeraar de mogelijkheid met u mee te kijken op de onderdelen die u open zet, zodat de afstemming geoptimaliseerd wordt. De opmerkingen van de zorgverzekeraar worden dan ook in deze HT-Tooling vastgelegd, waardoor de route naar het definitieve Control Framework zichtbaar en navolgbaar is.

Heeft u de HT-vlag al op zak? Ook dan biedt RollerQoaster de juiste ondersteuning bij het aantoonbaar maken van het bestaan en de werking van uw beheersmaatregelen. Alle activiteiten die u periodiek moet uitvoeren kunt u in RollerQoaster vastleggen waardoor de opvolging hiervan gemonitord kan worden. U vaart niet blind maar heeft met deze HT-Tooling uw routekaart en kompas bij de hand!