Voorinschrijving Opleiding Horizontaal Toezicht Zorg geopend!

Het landelijk platform Horizontaal Toezicht Zorg en VUmc Academie presenteren met trots een nieuw scholingsaanbod, ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen VUmc Academie en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en de Nederlandse Federatie van UMC’s (NFU). Kennis en ‘best practices’ vanuit ziekenhuizen en zorgverzekeraars worden gecombineerd met de onderwijskundige kwaliteiten van VUmc Academie.

Informatie

Meer informatie over de inhoud van het onderwijsaanbod is te vinden in deze folder. Aangeboden wordt een 4-daagse opleiding en een 1-daagse introductiecursus. Ook vindt u hier informatie over de doelgroep en data.

Team Based Learning (TBL)

Zowel in de 4-daagse opleiding als in de 1-daagse introductiecursus wordt gebruikt gemaakt van het principe van Team Based Learning. Dit is een werkvorm waarin leren plaatsvindt aan de hand van echte casuïstiek in kleine groepen. Hierdoor krijgen de doelgroepen inzicht in elkaars werkzaamheden, zodat het leerrendement groot is.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze opleiding of in de introductiecursus, laat dit dan snel weten! Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich hier alvast inschrijven.

Mocht het aantal inschrijvingen het maximum overschrijden zal op basis van de voorinschrijving bepaald worden wie kan deelnemen. Gestreefd wordt om de balans tussen zorgverzekeraars en ziekenhuizen zo optimaal mogelijk te laten zijn.