Save the date: Kennisdag over 5 jaar Horizontaal Toezicht Zorg

Op woensdag 2 november organiseren de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, de Nederlandse ggz, de Nederlandse Federatie van UMC’s en Zorgverzekeraars Nederland een landelijke kennisdag over 5 jaar Horizontaal Toezicht Zorg. De VUmc Academie is mede-organisator van deze dag. Reserveer deze datum alvast in je agenda!

Deze kennisdag richt zich op zowel de ziekenhuiszorg als de ggz. Samen blikken we terug op 5 jaar HT en in diverse interactieve workshops delen we kennis en goede voorbeelden. Kom ook naar deze dag en laat je inspireren.

Datum:                                     Woensdag 2 november 2022
Locatie:                                    Mereveld, Mereveldseweg 9 in Utrecht
Max. aantal deelnemers:    250
Organisatie:                            NVZ, dNggz, NFU, ZN
Mede-organisatie:               VUmc Academie

Doelgroep

  • Professionals van ziekenhuizen, UMC’s en GGZ-aanbieders die over zijn op HT of die nog over gaan op HT. Denk aan medewerkers van de afdelingen Zorgcontrol, Zorgadministratie, Planning & Control en projectmanagers, programmamanagers en interne accountants/auditors.
  • Professionals van zorgverzekeraars. Denk aan projectmanagers, programmamanagers, reviewleiders en controlespecialisten.
  • Professionals die de opleiding HT (of een incompany scholingsdag) hebben gevolgd in de afgelopen 5 jaar.
  • Professionals die in afgelopen 5 jaar betrokken waren bij landelijke ontwikkeling van HT.
  • Vertegenwoordiger van brancheorganisaties, overheid en accountants.

In verband met het maximum aantal deelnemers zou de organisatie-commissie een selectie en/of maximering per organisatie kunnen toepassen.

Inschrijving

Vanaf 1 september kunt u zich officieel inschrijven voor deze kennisdag. De inschrijving kunt u dan vinden op de website van Horizontaal Toezicht Zorg. Dan is ook het programma bekend. Zorg dat u zich op tijd inschrijft.